37,9

-Mamma!! titta jag har feber...jag hade faktiskt ont i magen på morgonen.....(Saga Har tagit tempen på sig själv)
-MMM, vi får se imorn bitti.....
-Men mamma.....

Efter 9 sjukdagar och 3 karensdagar (2 vab-dagar) Så var min lön inget att skryta med.......Jag hoppas verkligen hon är bättre imorgon......

Börjar bli gammal....??

I fredags var jag ute med kollegorna och käka för att sedan fortsätta göra stan, var hemma klockan 02:00...ganska tidigt kan jag väl ändå tycka....men herregud vad sliten jag var i lördags, mådde inte dåligt men var så otroligt trött. Har jag lärt mig nåt? Nä antagligen inte jag kommer göra om de, om och om igen, fast det kanske dröjer till nästa gång.
Idag har jag varit på en MaryKay-konsultering, jag blev faktiskt positivt överraskad man är ju lite skeptisk innan men jag kom minsann hem med ett litet kitt..Skall bli spännande att prova. Jag är len som en babyrumpa i ansiktet. Idag fattade vi ett annat stort beslut vi hrm min man åkte och köpte ett promenadband...Siktar på att gå ifrån tjockis till knubbis - det är en bra börja iallafall...Så nu har jag traskat på i cirka 25 minuter och det är riktigt jobbigt faktiskt.. Nu provar dottern en stund!!!

SnArT FrEdAg

Imorgon är det äntligen lite helg igen,,,fattar inte hur år kan kännas gå fort, jag menar det var ju inte så värst längessen som jag fyllde 25...typ och en vecka till nästa helg kan kännas så långsam, Jag får det inte att gå ihop..
Planen för imorgon är att gå ut med kollegor och äta en bit mat, (fira av att en kollega som har slutat eller inte fira men ja...?!) Och det skall säkert bli kul, jag har faktiskt rätt så skojjiga människor på mitt jobb..Helst om vi kan lägga jobbet bakom oss..Men vad ska man ha på sig jag her verkligen inga kläder...jag har blivit en riktig tjockis faktiskt, har ingen karaktär alls...och det är alldeles för kallt ute,,funderar på att köpa mig ett promnadband i helgen....så får det nog bli Tommy får åka och köpa ett..Egentligen har vi inte råd men så har borde man inte få se ut...
Så nu sitter Tommy och googlar....Blir nog ett från rusta!!

Så här goda & fina chilli blev de förra året


Utöka bloggen lite??!!!

Kanske dags att våga släppa in några till i bloggen, just nu har jag en läsare om hon ens läser bloggen?? Kanske hade varit trevligt med lite sällskap??Eller vad säger du min vän??

Kan det inte bli lite varmare snart??

-7,2.....Suck!!
Jag vill ha llite varmare..Idag har jag planterat basilika, chilli, timjan, tomater, mellis, och lite mer basilika....Har även klippt ner mina tre pelargoner hoppas de tar sig, de fick lite ny jord oxå. Ikväll nlir hela familjen samlad igen, vi har varit lite utsprida i landet, så idag blir söööndagsmys med tacco...mums!!

1:a jobbdagen på tio dagar

Var en ganska lugn dag på jobbet eftersom det är sportlov...bara elva barn på fyra personal, vi hade VMdag idag, stationer med ärtpåsar, blåspingis, tre på ett par skidor etc..jag tror barnen hade roligt iallafall!!
Jag åkte för att hämta Saga i Fjärås hon hade lekt med en kompis hon inte träffat på länge men våga ändå åka själv....
Hyndan hade förresten laddat ur sig medans vi var borta kanske är bra om man stänger dörren??? Imorgon är det fredag jääää, tommy åker till stockholm och sonen är kvar i dalarna, så det blir bara jag och Saga kvar här hemma...Ev kommer en kompis förbi...lite film..spel...singsing kanske, fast jag är en sån usel sångare om man ens kan kalla mig för det, jag kraxar mest och hon är grym vilket gör att för att vinna måste det bli stilpoäng för mig. Till lördag ska vi nog vara lite hundvakt..och hjälpa brorsan att flytta...

Längtar till våren!!!!


Påsk förra året!


Så här mycket snö hade vi förra året runt 20:e februari!


Hemma

Skönt att komma hem, men det är lika roligt att vara iväg men den där känslan när man kliver innanför dörr`n, den går inte att beskriva!! En maskin är redan i gång så snart är det dags för nästa....Men vi kommer snart att se våra dalmasar igen, redan i slutet av mars kommer de förbi...och midsommar är uppbokad och nån vecka till sommaren när vi skall campa!!!

Gott att slänga sig i soffan när man kommer hem!


Effes funkar även i -15


Nitten


Bara snö så långt ögat kan nå....


Dalarna

Här uppe är så vackert med all snö, riktig vinter!

Domen!

Jag har eurythema multiforme, en allergisk reaktion på herpesvirus....att jag alltid eller oftast får det den här sidan av året kan bero på att man gått länge med småinfektioner i kroppen och ihop med lite stress så bryter dessa utslag ut. Så nu skall jag få medicin som på nått sånt skall baka in h-viruset långt in i cellen så att jag inte får några herpesutbrott för om jag inte får herpes så få jag inge multiforme.typ ...
Allergi medicinen är triangelbelagd om de hade fortsatt med den typ av markering...så jag får tänka mig för när jag tar den....jag är ju inte den piggaste bilföraren i stan så...
Medicinen mot h-viruset är svindyr, 750:- för en ask som håller i en månad....klart jag vet att det kan finnas dyrare medicin och vårt system är kanon med högkostnadsskydd..men jag som nästan bara köper huvudvärkstabletter tycker att det är ganska mycket..
Läkaren tyckte det var en ganska god idé att stanna hemma denna vecka så behövde jag längre var det bara att ringa, hon skulle godkänna en sjukskrivning men det hoppas jag inteatt jag kommer behöva...jag tänker prova iallafall att gå till jobbet nästa vecka men känns det inte bra tänker jag lyssna på kroppen!

DET KLIAR!!!!!ÅÅÅÅÅÅ

åååå jag tror jag smäller av det kliar nått som faan........idag är värre!!!tur att jag ska till doktorn imorn......jag står inte uuuut!!!

Äntligen!!

Min remiss låg vilande på hud.. så jag fick en tid nu på onsdag...så nu kanske jag äntligen kan få ett svar på mina utslag...just nu kliar de mer än de gjort förut....Man känner sig inte riktigt fräsch...lite spetälsk liksom....utslagen ser inte kloka ut...Så nu sitter jag här hemma och har lite dåligt samvete för att jag inte är på jobbet...men jag tror att det är bra för mig att vara hemma och ta det lite lugnt..

Utslag

Mina utslag är tilllbaks SUCK!!!!
Vill inte, de är två år sen jag hade dem sist, och man vet inte varför jag får dem...men de kommer alltid på våren om man nu kan kalla det för vår nu???
Men de kliar och det känns om huden har feber..jag får dem mest på armarna men några har kommit i ansiktet och några på benen....först blir det en liten röd prick som flyter ut och det blir som en krater i mitten och huden bleknar runt om...
knepigt men den här gången tänker jag stanna hemma och ta det lite lugnt....för är jag lugn så är utslagen lugnare liksom...

Lyckad kväll

Fredagen var en lyckad kväll, tiden gick alldeles för fort...helt plötsligt var klockqn två, hur gick det till???

Kurs

Vi skall äntligen få gå på kurs, Känns kul att få gå på annat än de facket ordnar...Kvaliten på fack kurserna hrm jaa känns som gamla tanter som inte har något bättre för sig än att hålla i en kurs...

Längtar så här kommer en till


Jag älskar listor....

...jag älskar verkligen listor till min mans stora förtret.....så inför helgen ser listan ut så här:
För här på tölövillan 83 kommer det att bli en liten tjejträff!!!
Såkul

  • Återvinningen
  • PAnta
  • Dammsuga och tvätta golv
  • Damma
  • Städa toaletterna
  • Bädda rent i dotterns um fast det kan jag inte göra förrän fredag
  • Systembolaget
  • Handla
  • Duka
  • Ta in stolar från förrådet
  • Ta bort grejjor under trappen
  • Plocka och städa undan saker från hallen

Ja som sagt jag har en del att grejja ...men vi kommmer att få jätte roligt ..vi har hela huset för oss själva

RSS 2.0