Upp och jobba sen hem igen

Japp så fick det bli idag...Hann jobba iallafall tre timmar typ sen hem och ta hand om lilltjejen fast hon är inte så liten längre...herregud hon fyller 9 år i december...Nu skall jag ta mig lite frukost!!

Uppdatera bloggen

Nä nu får jag skärpa mig..ska man ha blogg måste man uppdatera den oxå...Oftare!!! Skulle få besök igår men som dök i det senaste laget.....kom därav inte i säng förens halvfem...uääähh....trött och bakis har jag väl inte hunnit med ännu....Prata med en kär väninna igår, vi pratar inte så ofta men när vi väl gör de då kan vi stitta i timmar..Hur som helst så diskuterar vi rutiner och hur en typisk vardagsmorgon ser ut för mig respektive henne... Jag har ju ingen normal rutin måste jag säga...för av nån anledning så tar jag hand om tvätt oftast på morgonen, viker lite medans jag väntar på att strykjärnet ska bli varmt....Nåväl vi har väl alla våra små egenheter...Men med våra enormt stora tvättstuga så kan det ju hänga flera maskiner på tork...NOT!!!

En strålande ide

Ja JAg har en ide .....vi bygger ett varuhus men ingen parkering eller varför inte en simhall men inga omklädningsrum....vi öppnar en förskola men ingen hall förvisso tillfälligt i ..........1½ år.......jag är så irriterad..kommunens nya motto: vi får göra det bästa av situationen javisst fast det är inte bra nog... varför kan man alltid "tumma" på barnen?? jag är sur så det så

Ser gott ut


På väg..?

Känner att jag har en förkylning på gång...men som vanligt kommer den säkert inte att bryta ut utan jag kommer på gå omkring och vara allmänt hängig och småförkyld...Men men det är bara att bita ihop antar jag....Idag har jag beställt effes på bolaget skall bli så gott att ta en äkta kall till helgen hoppas på riktigt bra väder..

Listor-jag älskar ju verkligen listor..

Jag har ju en att göra inför våren listan men de e så mycket att göra på den och den kan man inte börja stryka på ännu.. Så nu kan jag börja med en ""packa" lista och en "hemma" lista vad som bör finnas hemma när Lotta skall passa Marcus och Saga i en vecka när vi åker i April.....

Betalade in resan

Betalade in det sista på resan igår....Nu är man ett steg närmare....Ja tyvärr inte något lättare trots att jag gått på bandet varje dag...inte nu ihelgen har känt mig lite krasslig men som vanligt på mig kommer det väl aldrig att bryta ut...Så nu är det bara att börja gå igen!!

Vi är "masarna" på gatan

Idag har vi konstaterat att när vintern kom så gick vi in.....Det finns liksom en skala på hur ordningsam man är, vi på den här gatan ligger långt under medel..Det roliga är att vi har alltid sett oss som ganska ordningsamma men nånting har hänt...Skulle plocka fram lite kuddar att sitta på nu när våren knackar på och de låg där de låg sist innan vintern kom....men det är bara att borsta bort möglet...typ...parasollet står kvar...tvätt hänger kvar på vindan...............

Fredag igen!!

Och den här fredagen stannar jag hemma...(tror jag?!) Förra lördagen låg jag hela dagen, var inte egentligen särskilt bakis men så ini H..e trött, så jag orka ingenting och det är inte kul att bara ligga en hel lördag..Åså kul var det inte knappt en kotte ute trots att det var lönehelg...Så nu stannar jag här, har tänt lite värmeljus eller lite är fel ganska många faktiskt!!Har inte kommit till vinet ännu men jag är på väg.....

Håller ångan uppe!!Trots reptilhjärna...........

Sen vi köpte promenadbandet har både jag och Tommy traskat på varje kväll och idag en stund innan jobbet....Man kan ju undra varför vi inte köper varsitt träningskort..hade ju blivit samma pengar.Men det är nog så att vi är alldeles för bekväma nånstans.....Nåväl det är bättre än inget alls. Och vi är väldigt nöjda..Dessutom att träna till biggest looser ger lite extra kraft - kan hon kan banne mig jag oxå.
Fast jag blir trött på mig själv jag kan liksom inte hejda mig -utan att jag egentligen inte vet hur det går till...så har jag något mycket onyttigt i munnen...åååhh det är så gott..... man tänker likson så här.... "den ska jag inte äta, inte äta, jätteäckligt,kanske bara en, inte så farligt, inte äta, inte äta, mmMMmmmm, SKIT JÄVLAR OXÅ, HUr fAAN gick det till".............JAg är HOPPLÖS!! Men nu går jag iallafall OXÅ!!

RSS 2.0